بادمجان بلک جان
- میوه کشیده و براق
- مناسب کشت در گلخانه و فضای باز
- کالیکس میوه بدون خار
- زودرس و ساختار قوی
- مناسب کشت در بهار و تابستان
- وزن میوه (200-150)گرم
توضیحات
کاشت و پرورش بادمجان پرورش بادمجان به خاطر نیاز به نور فراوان و دوره گرمای طولانی به خوبی با آب وهوای ایران سازگار است و پرورش بادمجان میتواند عملکرد بهتر و با هزینه کمتر در مقایسه با بسیاری از کشورهای جهان داشته باشد و به همین دلیل ایران همیشه از تولیدکنندگان اصلی بادمجان در جهان است. با وجود تنوع بسیار زیاد گیاهان زراعی تنها تعداد محدودی از آنها در هر منطقه مورد کشت و کار قرار میگیرند. این گیاهان بر اساس مزیت نسبی که درمقایسه با سایر محصولات دارند انتخاب میشوند
معرفی بادمجان بادمجان با نام علمی (Solanum melongena) گیاهی پهنبرگ از خانواده سیبزمینی (Solanaceae) و دارای دوره رشد یکساله است. قدمت آن به قرن پنجم میلادی بازمیگردد و خواستگاه آن هند است، در قرون وسطی توسط اعراب به اروپا برده شد و از آنجا به آمریکا راه یافت. چین، هند، ایران و مصر، کشورهای پیشرو در زمینه کشت و تولید بادمجان در سراسر جهان هستند.
خصوصیات بادمجان به خاطر حساسیت بادمجان به سرما کشت آن بیشتر در نواحی گرمسیری صورت میگیرد البته در نواحی معتدل نیز میتوان به کشت این گیاه اقدام نمود، ولی باید توجه داشت که دمای کمتر از ۱۶ درجه باعث آسیب به گیاه میشود. ارتفاع بادمجان بین ۰.۵ تا ۱.۵ متر متغیر است. ریشههای سطحی و قوی دارد. برگهایی بزرگ و بیضوی به طول ۱۸-۱۰ سانتیمتر دارد. گلهای آن شبیه گل سیبزمینی و بنفش رنگ است، به صورت انفرادی و یا مجتمع دیده میشود که در صورت مجتمع بودن فقط گل تحتانی تولید میوه میکند. میوه آن کشیده و باریک و یا گرد و به رنگهای بنفش، سیاه، زرد و سفید دیده میشود.
انواع بادمجان بادمجان دارای انواع مختلف زینتی و بالغ بر هفت رقم خوراکی است که سه نوع آن در ایران متداول است و در سطح وسیع کشت میشود. بادمجان قلمی (S.M.Var. Serpentinum): این رقم از قدیم در ایران کشت میشود و دارای میوههای دراز و باریک است که حدود ۲.۵ سانتیمتر عرض و ۳۰ تا ۳۵ سانتیمتر طول دارند. بادمجان معمولی آمریکایی (S.m.var esculentum): این رقم در مقایسه با بادمجان قلمی دارای قطر بیشتری است و طول آن تقریباً دو برابر عرض میوه است. بادمجان درشت آمریکایی (S.m.var.depressum): این واریته پاکوتاه است و عرض میوه آن زیاد و حدود دو برابر طول میوه است.
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.